Đorđe Lovren

Đorđe

Lovren

Radnim danima od 06h do 10h

Odrastao sam u beogradskim blokovima. Tako sam i vaspitan. A znate da je blokovima kao u brazilskim favelama? Predobro!

Sa 6 godina sam krenuo na plivanje, sa 7 na vaterpolo, a sa 9 na fudbal. Fudbal sam trenirao 10 godina i mislio sam da sam ogroman potencijal. Ali očigledno ne i drugi, čim su me posavetovali da ga batalim. Povukao se poraženo, ali sam se opet pronašao u borilačkim sportovima i trenutno sam na MMA.

Nego, dosta o sportu jer vas verovatno to ni malo ne zanima. Nije ovo Sport Klub nego Play. Što se obrazovanja tiče, školu pamtim kao gotivan objekat okružen gomilom krcatih kafića sa lošom kafom i komunikativnim devojkama. Studiranje lako, zabava vrhunska i još vam na kraju daju diplomu – iz Marketinga i trgovine.

Hobi mi je šankerisanje. U tome sam od 17 godine. Posle par ozbiljnih kurseva miksologije, mogu da kažem da mi je Mohito najjači u zemlji. Otvarao sam dva puta i svoje kafiće, ali od sad ću vas ugošćavati na Play-u.

Na radiju završavam slučajno. Drugarica je u meni videla nekog koga bi ljudi voleli da čuju. Nije mi bilo jasno zašto, ali sam je poslušao i skapirao da je radio narkotik. Ne znam kome da se zahvalim na tome, ali hvala mu! Nataša Guberinić je najjača.

Sad sam uspeo da se dođem do Play-a, što je za mene kao da sam došao u Real Madrid.

Šta još? Da, volim da kuvam, ali pojma nemam. Veliki sam ljubitelj kladionice, ali sam na njoj u ogromnom minusu. Ako neko ima neke dojave neka nam javlja u emisiji. Imam drugare iz detinjstva na šta sam ponosan.

Ako vas još nešto zanima o meni – slušajte Play jutro svakog radnog dana od 6 do 10 i saznaćete. Nisam nešto stidljiv.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play