Una Senić

Una

Senić

Radnim danima od 06h do 10h

Ako se uzme u obzir da je multitalentovana Una Senić, između ostalog, i instruktorka plesa oko šipke, čini se da će uz(buđenje) naročito pripadnika jačeg pola uz Play jutro svakog radnog dana od 6h do 10h biti nasmejanije, maštovitije I lepše.

Una je instruktorka pole dance-a i suvlasnica "Poledance fitness kluba Beograd". Mnogo pre trikova na šipci, posvetila se se radu u medijima. Prvo medijsko iskustvo stekla je na Radiju 202 na kojem je kao devetogodišnjakinja bila angažovana u emisiji Klincijada 202”.

Kasnije se sa radija Una “prebacuje na TV” u kojem (do)minira velike licencne formate poput X Faktora I Talent Show-a.

Tokom desetogodišnjeg angažmana u Hronikama EXIT festival na RTS-u, uspela je da upadne u rupu i ugane nogu, zaljubi se i postane majka ali i da intervjuiše najveće muzičke zvezde kao što su Beastie Boys, Suicidal Tendencies, Prodigy, Julliette & The Licks, Moby, Him… “

Bila je prezenter hronika Eurosonga održanog u Beogradu 2008, reporter prvog domaćeg “Survivora” u Panami, a pre svega toga i voditelj muzičke emisije “Dodatno ubrzanje” na 3K.

Svoj talenat za pisanje pokazala je kao koautor knjige “Balkan Tango With New Idea Woman”, Dragana Sakana, ali i pišući kolumne za sajt Mondo.rs.

Još kao tinejdžerka osnovala je provokativnu, prvu žensku domaću hip-hop grupu “Bitcharke na travi”.

Bila je autor i voditelj emisije “Zini da ti kažem” na radiju B92 ali i “Dnevnog bitcharskog programa bez censure” na SKC radiju. Una pušta muziku u mnogim klubovima a od sada je možete slušati i na PLAY radiju.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play