Ako se uzme u obzir da je multitalentovana Una Senić, između ostalog, i instruktorka plesa oko šipke, čini se da će uz(buđenje) naročito pripadnika jačeg pola uz Play jutro svakog radnog dana od 6h do 10h biti nasmejanije, maštovitije I lepše.

Una je instruktorka pole dance-a i suvlasnica "Poledance fitness kluba Beograd". Mnogo pre trikova na šipci, posvetila se se radu u medijima. Prvo medijsko iskustvo stekla je na Radiju 202 na kojem je kao devetogodišnjakinja bila angažovana u emisiji Klincijada 202”.

Kasnije se sa radija Una “prebacuje na TV” u kojem (do)minira velike licencne formate poput X Faktora I Talent Show-a.

Tokom desetogodišnjeg angažmana u Hronikama EXIT festival na RTS-u, uspela je da upadne u rupu i ugane nogu, zaljubi se i postane majka ali i da intervjuiše najveće muzičke zvezde kao što su Beastie Boys, Suicidal Tendencies, Prodigy, Julliette & The Licks, Moby, Him… “

Bila je prezenter hronika Eurosonga održanog u Beogradu 2008, reporter prvog domaćeg “Survivora” u Panami, a pre svega toga i voditelj muzičke emisije “Dodatno ubrzanje” na 3K.

Svoj talenat za pisanje pokazala je kao koautor knjige “Balkan Tango With New Idea Woman”, Dragana Sakana, ali i pišući kolumne za sajt Mondo.rs.

Još kao tinejdžerka osnovala je provokativnu, prvu žensku domaću hip-hop grupu “Bitcharke na travi”.

Bila je autor i voditelj emisije “Zini da ti kažem” na radiju B92 ali i “Dnevnog bitcharskog programa bez censure” na SKC radiju. Una pušta muziku u mnogim klubovima a od sada je možete slušati i na PLAY radiju.

ostatak ekipe
Milica Lazić
Milica
Lazić
Violeta Vasiljević
Violeta
Vasiljević
Luka Matić
Luka
Matić
Nataša Guberinić
Nataša
Guberinić
Đorđe Lovren
Đorđe
Lovren
Nemanja Kostić
Nemanja
Kostić
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 18h do 00h
Last Played On play radio