Play te vodi na Arsenal fest!

Play te vodi na Arsenal fest!

17. Jun 2024

Ukoliko želite da provedete tri nezaboravna letnja dana na Arsenalu, slušajte pažljivo Play jer od 19.6. postoji mogućnost da osvojite komplete karata. Srećno!

Arsenal fest 2024 će, po svemu sudeći, doneti nove rekorde i brojke za pamćenje. Festival koji se ove godine održava po 14. put u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu dovodi od 27. do 29. juna velika domaća, regionalna i svetska imena. Stoga ne čudi što je za završno, treće veče, kada na Main Stageu nastupaju Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, GobliniPalaye Royale i Circa Waves, već prodato 90 odsto karata, te je gotovo sigurno da ih na ulazu neće biti. 

 Na otvaranju Arsenal Festa 2024, na glavnoj sceni će u četvrtak 27. juna nastupiti holivudski superstar Kijanu Rivs sa bendom Dogstar, Asian Dub Foundation, Partibrejkers i Brkovi, a sutradan, 28. juna, Bijelo dugme, Nouvelle Vague, Lil Pump i Coby. Garden Stage će tokom sve tri festivalske večeri takođe obilovati sjajnim imenima – Ničim izazvan, Keni nije mrtav, Jarboli, Ritam nereda, Mortal kombat, Miki Radojević i bend, Nik West, E-play, Savršeni marginalci… 

Posetite sajt Arsenal festa na adresi www.arsenalfest.rs i upoznajte se detaljno sa programom, pogodnostima za posetioce, kao i o zanimljivostima o festivalu i izvođačima. 

 

Arsenal fest 2024 video
https://www.youtube.com/watch?v=xJbcGsbYkDg

Zdravko Čolić se priprema za nastup sa simfonijskim orkestrom na Arsenal festu
https://www.instagram.com/p/C7iwjXEMLFi/


Kijanu Rivs sa svojom bendom Dogstar ućivo kod Džimi Kimela

https://youtu.be/GdhhzccMqSY?si=Q1lTs9VJkMtHyb_L

 

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play