Kovacs i Selah Sue te čekaju na Play-u!

Kovacs i Selah Sue te čekaju na Play-u!

10. Jun 2024

Selah Sue i Kovacs na pod otvorenim nebom na Kalemegdanu

Musicology Sessions je i ove sezone domaćin nezaboravnih muzičkih događaja jer se jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon Kovacs, i belgijska kantautorka i pevačica Selah Sue, pripremaju da osvoje srca beogradske publike na koncertima koji će se održati na Kalemegdanu. 

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, će nastupiti 21. juna, dok će veče posle, 22. jun, biti rezervisano za performans Selah Sue, pevačice koja je osvojila svetsku scenu svojim prepoznatljivim glasom i autentičnim izrazom.

KOVACS je prava soul legenda, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom. Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi poput Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a "My Love" i debi albuma "Shades Of Black", koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.

Njen novi album "Child of Sin" predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.

Selah Sue, iako delikatnog i nežnog izgleda, sa porcelanskim tenom i plavim očima,  oduvek je naginjala ka "crnom" zvuku i umetnicama poput Lauryn Hill, Erykah Badu i Meshell Ndegeocello. Njen prvi album je doživeo ogroman uspeh širom sveta, a iz njega su se posebno izdvojili hitovi poput "This World", "Raggamuffin", "Crazy Vibes" i duet sa Cee Lo Green-om "Please".

Pred beogradskom publikom, Selah će predstaviti i pesme sa svog novog i izuzetno hvaljenog albuma "Persona", koji je već osvojio srca fanova širom sveta. Vodi nas na putovanje kroz različite aspekte ljudske ličnosti, istražujući sopstveni identitet. Belgijska pevačica je na misiji da bolje razume sebe kroz pesme koje su istovremeno iskrene i prosvetljujuće, čime je postigla trijumfalni povratak nakon pauze od nekoliko godina. 

Njena muzika, koja spaja elemente soula, hip-hopa, džeza i R&B-a, dopire do dubina duše, istovremeno podstičući publiku na ples i introspekciju. 

Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Tickets Vision, kao i na sajtu www.tickets.rs, a za one koji žele da posete oba koncerta dostupni su i paketi ulaznica po povoljnijoj ceni.

 

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play