Beyonce je kantri diva!

Beyonce je kantri diva!

22. Februar 2024

Beyonce postala prva crnkinja na vrhu prestižne američke liste

Pevačica Beyonce je postala prva crnkinja na vrhu američke Bilbordove liste kantri muzike "Hot Country Songs" s pesmom "Texas Hold 'Em", a druga je ženska solo umetnica koja je zauzela broj jedan na ovoj listi, nakon Taylor Swift.

Pesma "Texas Hold 'Em", koja je objavljena 11. februara, dostigla je prvo mesto posle samo četiri dana, a za to vreme je preuzeta 39.000 puta i strimovana 19,2 miliona puta u SAD, prenosi Sky news.

Njena pesma koja je na vrhu top-lista čini je prvom ženom koja je istovremeno zauzela prvo mesto i na Hot Country listi i na Hot R&B/Hip-Hop listi od 1958. godine od kada postoje te liste, a pre nje to je pošlo za rukom Reju Čarlsu, Biliju Reju Sajrusu, Džastinu Biberu i Morganu Volenu.

Ova pesma naći će se na devetom studijskom albumu Beyonce, pod nazivom "Renaissance Act II", koji će biti objavljen 29. marta. Jedna radio-stanica u Oklahomi isprva je odbila da pusti pesmu zbog, kako piše Sky news, teškog odnosa koji slušaoci ove vrste muzike imaju sa afroameričkim izvođačima, što je pokrenulo viralnu kampanju na platformi ''X''.Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play