''Alisa u zemlji čuda''

''Alisa u zemlji čuda''

5. Februar 2024

Na Adi Ciganlinliji svako veče od 17h sve do 3.3.2024. Slušajte Play jutro i čitavog meseca možete osvajati karte za ovu avanturu!

Alisa u zemlji čuda u Beogradu je svetleća, tajanstvena bašta koja će vas odvesti u svet bajke devojčice koja veruje u uređenu, okolnu stvarnost. Poseta zemlji čuda promeniće njenu percepciju. To je prelepa bajka o odrastanju i istraživanju sveta.

Prateći svetlosne staze, sići ćete niz Zečju rupu, upoznati nasmejanog Češirskog mačka, gospodina Gusenicu koji puši lulu i učestvovati u ludom popodnevnom čaju da biste konačno posetili Kraljicu srca u zamku. Videćete svetleće vinove loze, multimedijalnu livadu i tunel. Alisa u zemlji čuda ne predstavlja svet onakvim kakvim ga vidimo svaki dan, već ga prikazuje u snu, a snovima vladaju drugačiji zakoni. Spektakularne svetlosne instalacije sa punim zvukom odvešće vas u svet bajki. Ovo nisu sve atrakcije za decu koje vas očekuju. Možete učestvovati u gejmifikaciji, specijalnoj igri sa nagradama, a zahvaljujući foto poenima ovekovečićete svoju posetu našoj bašti svetla.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play