Jennifer srušila Instagram

16. Oktobar 2019
585Glumica Dženifer Aniston oduševila je svoje fanove širom sveta jer je i ona sada deo društvene mreže Instagram.

Dženifer je otvorila profil i objavila prvu fotografiju sa kolegama, tačnije sa glumcima iz jedne od najpopularnijih serija "Prijatelji", u kojoj je i sama glumila.

Njeni obožavaci nisi krili oduševljenje što je glumica postala deo Instagram zajednice.

Na zajedničkoj fotografiji su Rejčel (Dženifer Aniston), Džo (Met Leblank), Monika (Kortni Koks), Čendler (Metju Peri), Fibi (Lisa Kudrov) i Ros (Dejvid Švimer), i to šesnaest godina nakon emitovanja poslednje epizode "Prijatelji".

Dženifer je ispod fotografije napisala: "Sada smo Instagram Prijatelji takođe. Zdravo Instagram".

Fotografija je za kratko vreme dobila više od 8 miliona lajkova, ali i komentare podrške i dobrodošlice glumičinih fanova ali i brojnih kolega i poznatih ličnosti.

"Konačno", "Drago mi je da si tu", "Kraljica", "Ovo je neverovatno", "Aaaaaa", "Da li možemo da budemo prijatelji?", samo su neki od komentara na prvu fotografiju Dženifer Aniston.

I glumica Kortni Koks (Monika iz serije "Prijatelji") poželela je na Instagramu dobrodošlicu Dženifer i to fotografijom na kojoj su njih dve.

"Zdravo Džen. Dobro došla u svet društvenih mreža. To je sr***, ali će ti se dopasti!", napisala je Kortni ispod fotografije.

Objava zajedničke fotografije "Prijatelja" ponovo je pokrenula priče o tome da li će ova serija doživeti nastavak ili će svoju priču nastaviti na filmu.

Dugometražni film ili jedanaesta sezona serije, bila je najavljivana više puta, ali je svaki put došlo do odlaganja ili otkazivanja, zbog nedovoljne sume novca koja je ponuđena glumcima.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika subotom
od 0h do 10h
read more
Last Played On play radio