Liam našao novu devojku

15. Oktobar 2019
583Lijam Hemsvort je baš imao lošu sreću u ljubavi u poslednje vreme.

Njegova bivša supruga Majli Sajrus nastavila je dalje posle njega i uletela u vezu sa Kejtlin Karter, a onda sa Kodijem Simpsonom. Ali, sada je izgleda i on rešio da počne iz početka.

29-godišnji australijski glumac uhvaćen je kako se drži za ruke sa novom devojkom na ulicama Njujorka. Reč je o 22-godišnjoj glumici Medison Braun. I dok se još uvek ne zna zvanično u kakvom su oni odnosu, fanove zanima ko je ova lepotica.

Medison je kao i Lijam poreklom iz Australije, pa tako već od samog početka ovo dvoje imaju nešto zajedničko. Ona je u svojoj rodnoj zemlji mnogo popularnija nego u Americi, ali uskoro ima nameru da osvoji Holivud. Trenutno glumi Kirbi Anders u popularnoj seriji "Dinastija".

"Ovo je posao koji volim i moja strast, ali isto tako radim sa ljudima sa kojima se odlično slažem. Družimo se i van snimanja i volimo da provodimo vreme zajedno. Zaista se osećam srećnom što imam ulogu u ovakvoj seriji gde svi žele da budu prijatelji jedni sa drugima i žele da budu povezani“, rekla je ona o svojoj ulozi i angažmanu u seriji.

Oprobala se i kao manekenka, pa je učestvovala u revijama kuće Miu Miu, Kevin Klajn i Džejson Vu. U svetu šou biznisa je od njene pete godine. Glumila je ćerku u filmu sa Nikol Kidman "Strangerland" i od nje dobila odlične savete za dalje bavljenje ovim poslom.

Obožava crveni ruž i ako pogledate njen Instagram profil videćete da ga nosi na skoro svakoj fotografiji.

Lijam se još uvek nije izjasnio da li je u novoj vezi ili ne. U nedavnom intervjuu za "US Weekly" rekao je da je trenutno singl, ali da je spreman da upoznaje nove ljude. Izgleda da je samo pitanje vremena...

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika subotom
od 0h do 10h
read more
Last Played On play radio