Jun u Barutani

Jun u Barutani

31. Maj 2023

Zvezde elektronske scene

Jeff Mills, Sasha, John Digweed, Nick Warren i Lilly Palmer...

Prvog vikenda juna na programu Barutane su nastup autentične predstavnice evropskog andergraunda Lilly Palmer i novo izdanje Apgrade serijala uz Pearsona Sounda i Nicka Leóna. Do kraja meseca posetioce očekuju nastupi berlinske techno DJ-ice SPFDJ, The Soundgarden showcase sa Nickom Warrenom i Fur Coatom, dvojca Red Axes, Fatime Hajji, Stelle Bossi, legendi elektronske muzike Sashe i Johna Digweeda, kao i gostovanje jednog od najvećih, najpoznatijih i najuticajnijih DJ-eva i producenata svih vremena Jeffa Millsa.

Petak 2. jun je rezervisan za povratak techno kraljice Lilly Palmer. Uz moćne, impulsivne techno i melanholične deep zvuke, intrigantne melodije i uzbudljive bas linije, Lilly Palmer se vraća na binu Barutane da ponovo stvori jedinstven i energičan vajb po kojem je poznata širom sveta. Domaću podršku te večeri pružiće joj veteran regionalne scene Dejan Milićević i The iz Let’s Mix It ekipe. 

Novo izdanje Apgrade serijala zakazano je za subotu 3. jun, kada u Beograd stižu Pearson Sound i Nick León. Pearson Sound je medju najtraženijim DJ-evima Velike Britanije više od jedne decenije. Andergraund dance muzika dramatično se promenila otkako su Pearson Sound, Ben UFO i Pangaea pokrenuli Hessle Audio, koja godinama važi za najvažniju britansku etiketu. Osim nastupa na prestižnim festivalima Sonar, Mutek, Dekmantel, Waterworks, Horst Arts & Music, Nick León je potpisan na albumima umetnika kao što su Rosalia i Isabella Lovestory i nezvanični je ambasador novog, hibridnog zvuka koji dolazi sa Floride. Te večeri pridružiće im se Feloneezy i Bianca Intensa.


Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play