Ed Sheeran se povlači

30. Avgust 2019
528Poznati britanski muzičar izjavio je da se povlači iz sveta muzike na neko vreme, zbog supruge Šeri Siborn i proširenja porodice, kojoj želi da se posveti.

Ed Sheeran je odluku da se povlači objavio na svom nastupu:

"Ovo mi je sigurno poslednja svirka u sledećih 18 meseci. Svirali smo širom sveta. U Glastonberiju, na stadionu Vembli. Na predivnim mestima u Americi, na Novom Zelandu, u Australiji, Aziji, Južnoj Americi... bila je to ludo putovanje", izjavio je pevač.

Dodao je i da je moguće da je to njegov poslednji nastup ikada, ali i da, ako se jednog dana vrati, da će to biti sa istim bendom koji ga je pratio godinama.

"Osnivam život sa Šeri. Ne mogu sledećih 20 godina da budem na ulici, deca bi mogla da promene stvari i ne bi mi smetalo da se žrtvujem zbog njih", izjavio je Širan, koji će mnogima na sceni nedostajati, kao i njegova divna muzika.

Iako je objavio da se povlači iz sveta muzike na neko vreme, britanski muzičar Ed Širan ispunio je želju bolesnoj devojčici koja je želela da ga upozna.

Naime, kada je 16-godišnja Šan Rids iz Portsmuta saznala da ima zloćudni tumor, napisala je listu stvari koje bi želela da uradi pre eventualne smrti.

Među mnogim željama našla se i ta da bude na koncertu Eda Širana, što joj se i dogodilo, ali nije slutila da će da upozna pevača.

Ona je pre početka koncerta pozvana iza scene da se upozna sa Edom Širanom. Nije mogla da veruje da joj se to dogodilo, pa je sa pevačem uradila i zajednički selfi.

Njena majka Helen rekla je da je ovo iskustvo za njenu ćerku bilo "neverovatno i da nije prestajala da priča o tome".

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Muzika Najbolja muzika radnim danima
od 00h do 08h
Last Played On play radio