Mrnjau fest

Mrnjau fest

14. Mart 2023

Izložba i takmičenje rasnih mačaka uz udomljavanje zdravih i lepih maca - hotel Jugoslavija, subota i nedelja 18-19. mart, 10-18h

Veliki prolećni beogradski Mrnjau Fest je zakazan za 18-19. mart u Hotelu Jugoslavija! Ljubiteli maca će okupiti u blistavom, bezbednom i ugodnom prostoru Kristalne dvorane hotela Jugoslavija, u Beogradu.

WORLD CAT FEDERATION TAKMIČENJE RASNIH MAČAKA

Glavni program ovog Mrnjau Festa je zvanično takmičenje mačaka po WCF pravilima. U nadmetanju za titule najlepših očekuje se prisustvo preko 100 izuzetnih mačaka iz Srbije i mnogih evropskih zemalja. Biće zastupljene sve popularne rase: bengalke, birmanke, britanke, mejn kunovi, persijanke, ruske plave, sibirke ali i rase koje se ređe viđaju: abisinke, egzote, norveške šumske, sfinksovi, somali i druge. Najlepše od najlepših maca će proglasiti međunarodni tim sudija.

CORAL MASTER RING ZA 35 GODINA WCF-a

Ovoga puta priredićemo jedinstveni Coral Master Ring, gde će dve najbolje ocenjene mačke osvojiti zvaničnu titulu "WCF Coral Master". U ringu mogu da učestvuju sve mačke, bez obzira na pol, uzrast i rasu. Sudije će posebno obratiti pažnju na macin karakter! WCF je udruženje ljubitelja mačaka i zato ćemo u jubilarnoj godini posebno nagraditi ljupkost i umiljatost naših ljubimica. WCF izložbe su odlična prilika da istaknemo koliko volimo mace i koliko one vole nas!

Tokom svakog takmičarskog dana na velikoj pozornici će teći različiti tematski „fun“ ringovi. U ringovima se nadmeću mace različitih rasa, uzrasta ili fenotipskih odlika. Sudije predstavljaju i komentarišu svaku macu, te sistemom eliminacije biraju macu pobednicu. Ocenjivanje u ringovima je javno, i to je sjajna prilika da se i posetioci uključe u dešavanje na izložbi, da se dobro provedu i nešto više nauče o mačkama.

UDOMLJAVANJE ZDRAVIH I LEPIH MACA

Jedan od programa na Mrnjau Festu će biti i udomljavanje maca. Posetioci će imati priliku da izaberu i povedu kući macu svog života - novog mekanog, predljivog i maznog člana porodice. Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su vaspitane, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca, s navikama neophodnim za život u kući ili stanu.

Posetioci Mrnjau Festa će imati priliku da svoje mačje blago obraduju kvalitetnom hranom i preparatima za negu I zaštitu maca, ukusnim poslasticma, korpicama ili igračkicama sa značajnim popustom.

Ljubitelji mačaka, dobrodošli na prolećni Mrnjau Fest! Dođite da se družite, radujete, da mazno mrnjaučete i provedete dva dana u dobrom društvu, najboljem – u društvu mačaka!

DOBRODOŠLI NA BEOGRADSKI MRNJAU FEST <3

Mrnjau Fest je otvoren za posetioce u subotu i nedelju 18-19. marta u Hotelu Jugoslavija. Takmičenje mačaka je od 10-18h. Udomljavanje zdravih i lepih maca je od 11-17h. Ulaznica je 400 dinara za ceo dan. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan!

Više o Mrnjau Festu: www.lepetit.rs/Mrnjau_Fest.htm

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play