Najslabija karika na Prvoj!

Najslabija karika na Prvoj!

25. Januar 2023

Najslabija karika vraća se u Srbiju!

Najslabija karika vraća se u Srbiju! Prva televizija u saradnji sa produkcijskom kućom Two Rivers, dobila je licencu za britanski kviz , jedan od najpopularnijih kvizova na svetu i uveliko kreću u pripreme za vrhunski šou koji nas očekuje od proleća.

Prijave za učešće u kvizu “Najslabija karika” sa rekordnom nagradnom sumom počinju slanjem ličnih podataka na mejl prijava@najslabijakarika.rs , a mogu da se prijave sve punoletne osobe koje žele.

Devet takmičara vođeni upečatljivim voditeljem domaćinom u više krugova odgovara na zanimljiva pitanja opšteg znanja. Na kraju svakog kruga pitanja, takmičari odlučuju glasanjem ko je “najslabija karika”. Onaj od takmičara koji dobije najveći broj glasova napušta kviz uz već ikoničnu frazu vodetelja “Vi ste najslabija karika. Dovidjenja”.

Ono što daje posebnost kvizu „Najslabija karika“ jeste voditelj. On je oštar kao žilet, britkog jezika i spreman u svakom trenutku da pomrski konce takmičarima. I bez njega, zabava nije ista.

Najslabija karika je prvi put emitovana u Ujedinjenom kraljevstvu na BBC televiziji 2000. godine. Od tada su prava od BBC-ija za prikazivanje otkupile stanice iz više od 40 zemalja sveta. Prva televizija veoma je ponosna što je deo ovog projekta i što se „Najslabija karika“ posle više od 15 godina vraća u našu zemlju.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play