Tramp najgori "glumac"?

23. Januar 2019
411Neuspešni mafijaški film Džona Travolte "Goti" i američki predsednik Donald Tramp su među nominovanim za Zlatne maline, 'nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. godini.

Tradicionalno nominacije za Zlatnu malinu, objavljene su noćas, dan uoči objavljivanja nominacija za Oskar. 

Nagrade ustanovljene pre 39 godina dodeljuju se u devet kategorija, od najgoreg filma, preko najgoreg glumca ili glumice, do najgoreg rimejka ili nastavka. Pobednici će biti objavljeni 23. februara, dan uoči dodele Oskara. 

Poslednji u nizu filmova o Šerloku Holmsu "Holms i Votson" dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Vila Ferela i Džona Rajlija, "koji su upropastili dva najvoljenija lika svetske literature", prenosi Hina. 

Po šest nominacija dobili su takođe i film Dineša De Suze "Death of a Nation" i lutkarska komedija "Happytime Murders". 

Tramp je nominovan za najgoreg glumca za uloge u dva dokumentarca prošle godine, "Smrt nacije" reditelja Dineša De Souze i "Farenhajt 11/9" Majkla Mura.

Trampova supruga Melanija i njena bliska saradnica Kelijen Konvej nominovane su za najgore sporedne glumice za arhivske snimke upotrebljene u filmu "Farenhajt 11/9". 

Tramp već ima Zlatnu malinu iz 1989. za igranje samoga sebe u filmu "Ghosts Can’t Do It" sa Bo Derek. 

"Goti", film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Džonu Gotiju, potpuno je propao na bioskopskim blagajnama, i nominovan je za najgori film, scenario i najgori glumački par Džona Travoltu i njegovu suprugu Keli Preston. 

Za nagrade glasa oko 1.000 članova Zlatne maline iz 25 zemalja.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Milica Lazić radnim danima
od 18h do 22h
read more
Last Played On play radio