Tajna audicija za Džejmsa Bonda?

Tajna audicija za Džejmsa Bonda?

5. Decembar 2022

Aron Tejlor Džonson je navodno glavni kandidat za glumca koji bi mogao da zameni Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda.

Kako prenose svetski mediji, učestvovao je na tajnoj filmskoj audiciji u studiju Pinewood i impresionirao filmsku producentkinju Barbaru Brokoli.
"Aron je u septembru učestvovao na audiciji za film kako bi postao sledeći Džejms Bond. Dopao se Barbari i producentima, on je jedan od favorita za tu ulogu", rekao je anonimni izvor za The Sun.
Mediji pišu i da je Idris Elba odustao od pregovora da bude novi tajni agent 007, a kladionice su ranije predviđale da bi tu ulogu mogli da preuzmu Henri Kavil, Rege Žan Pejdž, Tom Hardi, Džejms Norton ili Čivetel Eđiofor
Popularni glumac je svoj talenat pokazao i u filmovima "Kick-Ass", "Osvetnici: Era Altrona" i "Godzila". Karijeru je započeo u TV seriji "Armadillo" iz 2001. godine, a slavu je stekao nakon uloge u biografskom filmu Džona Lenona iz 2009. godine.
Aron je u braku sa poznatom rediteljkom, koja je od njega satrija 23 godine
Ovaj 32-godišnji glumac, oženio je, rediteljku filma "50 nijansi sive", Sem Tejlor-Džonson (55).
Aron i Sem upoznali su se 2009. godine na snimanju filma "Nigde dečak", u kojem je on glumio, a ona režirala. Glumac je imao 19 godina kada je počeo da izlazi sa 42-godišnjim rediteljem. 2012. godine par se venčao, a danas imaju dvoje dece.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play