Ed Sheeran na Szigetu

7. Novembar 2018
376Najomiljenija i trenutno najpopularnija pevačka zvezda mlađe generacije, Ed Sheeran, iza sebe ima uzbudljivu godinu i na privatnom i na profesionalnom planu a izgleda da ni 2019. neće biti dosadna.

Naime, nakon turneje koju je održao u Americi ( gde mu je „predgrupa“ bila Anne Marie, koleginica i prijateljica sa kojom je zajedno napisao neke od njegovih ali i njenih najvećih hitova). Trenutno je na turneji u Britaniji  ( zakazao je i četvrti koncert u rodnom Ipswichu) gde, spontan kao i uvek, ispija pivo u lokalnim pabovima a našao je vremena i da svom prijatelju Bruno Marsu otpeva „serenadu“ za rođendan, što je naišlo na opšte oduševljenje na društvenim mrežama.
Što se tiče naredne godine, karte za njegov koncert na Islandu koji će biti održan na leto; nakon što je prvi koncert rasprodat u rekordnom roku – oko 650 ljudi je danima kampovalo ispred prodajnog mesta, pa je zakazan i drugi koncert. Sve u svemu, za njegove koncerte na Islandu ukupno je prodato trideset hiljada karata. Obzirom da ukupno ima tri stotine hiljada Islanđana, znači svaki deseti će uživati u live izvođenju „Shape of You“, „Perfect“, „Thinking Out Loud“ i ostalim hitovima sa njegova tri albuma.

Dobra vest za sve iz Srbije je da neće morati da „jure“ Eda širom sveta jer je on najavljen kao prvi headliner najvećeg regionalnog festivala Sziget, koji se održava u avgustu na budimpeštanskom Ostrvu slobode. Dakle, sve što nam je ostaje je da čekamo da Sziget pusti karte u prodaju i da budemo najsrećniji u igri „brzi prsti“.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR Milica Lazić radnim danima
od 18h do 22h
read more
Last Played On play radio