Preminula zvezda Moćnih rendžera

Preminula zvezda Moćnih rendžera

22. Novembar 2022

Glumac Džejson Dejvid Frenk pronađen je mrtav u svom domu u Teksasu.

Glumaci i majstor borilačkih veština, Džejson Dejvid Frenk, izvršio je samoubistvo u 49. godini, izvestio je američki portal TMZ.

Svetsku slavu stekao je početkom 90 - ih kada je prihvatio ulogu u spektaklu namenjenom najmlađima - "Moćni rendžeri". On se pojavio u 123 epizode, a na samom početku, pamtimo ga kao zelenog rendžera koji je bio zao, a zatim je promenio svoju filozifiju i načela i privoleo se grupi dobrih momaka.

Tako je, ubrzo po početku emitovanja od negativca, postao predvodnik "Moćnih rendžera" i promenio boju u belu.

Iako nije imao sreće da se etablira u holivudskoj A produkciji i nametne kao zvezda, generacije su ga upamtile kao jednog od omiljenih likova svog detinjstva.

Frenk je ponovio svoju ulogu Tomija u nekoliko adaptacija "Moćnih rendžera" - uključujući "Wild Force", "Turbo", "Zeo", "Dino Thunder", "Megaforce", "Ninja Steel", 'HiperForce, ' i drugih. Ponovo je bio crveni rendžer, crni rendžer i zeleni rendžer. On je bio omiljeni Moćni rendžer, zbog čega se stalno iznova vraćao u franšizu.

Razlozi zbog kojih se Džejson, inače otac četvoro dece, odlučio da oduzme sebi život, još uvek nisu poznati.

"Poštujte privatnost njegove porodice i prijatelja tokom ovog užasnog vremena dok se pomirimo sa gubitkom tako divnog ljudskog bića. On je veoma voleo svoju porodicu, prijatelje i obožavaoce. On će zaista nedostajati." - Izjavila je njegova predstavnica za medije.

Now playing

LIVE

RADIO

Play
Extra

Izaberi svoju muziku

Party

PLAY Party

Rock

PLAY Rock

Soft

PLAY Soft

Urban

PLAY Urban

Play

PLAY Play