Svi pričaju o Adele

8. Oktobar 2021
1402Britanska pop pevačica Adel je pozirala za novembarsko izdanje "Voga" i tom prilikom govorila je o majčinstvu, razvodu, novom albumu i zašto je on poseban.

Pevačica je godinu nazvala "godinom anksioznosti", koja je porasla razvodom za koji kaže da je prošao "glatko koliko jedan razvod uopšte i može da prođe". Napomenula je da je napustila sada već bivšeg superuga Sajmona Koneckog i da to nije uradila "bila bi nesrećna da sebe nije stavila na prvo mesto".

Takođe se dotakla odnosa sa svojim sinom:

Jednog dana, kada je imao samo šest godina rekao mi je u lice:

"Vidiš li me?, ja sam rekla da. A on je mi je rekao kako on ne može da me vidi. Pa, ceo život mi se raspao u tom trenutku. Znao je da nisam tamo, pored njega, psihički".

Rešila je da od "tada počne da deli sa njim sve" i takođe je napisala pesmu za svog sina Anđela.

Istakla je da se novi album razlikuje od drugih: "Shvatila sam da sam ja problem i radim na tome da se vratim. Znam šta želim. I zaista znam šta ne želim", rekla je Adel.

Intervju su propratile i prelepe fotografije koje je radio Alaster Maklelan. Na njima, diva izgleda besprekorno, a posebno je medijima interesantna naslovna strana na kojoj Adel pozira u raskošnoj zelenoj haljini.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 18h do 00h
Last Played On play radio