Verila se Britni Spirs

13. Septembar 2021
1369Američka pop pevačica Britni Spirs verila se sa dečkom Semom Asgarijem i na društvenim mrežama objavila video snimak na kojem se vidi njen dijamantski verenički prsten.

Pevačica (39) i Asgari (27) na video snimku koji je objavila u nedelju, jedno drugom izjavljuju ljubav a taj video je pogledalo do jutros više od 2,2 miliona korisnika Instagrama.

Britni Spirs je 2016. godine srela Asgarija na snimanju video klipa pesme "Slumber Party".

Pevačica ima dvoje dece iz prethodnog braka sa reperom Kevinom Federlajnom . Kratko je bila u braku sa prijateljem iz detinjstva Džejsonom Aleksanderom (Jason Alexander). Taj brak je trajao 55 sati.

Britni Spirs se proslavila sa hitovima "Toxic", "Womanizer", "Baby One More Time", "Scream and Shout", I Wanna Go" i "Till the World Ends".

Polovinom avgusta, Britni Spirs je dobila bitku koju godinama vodi, pošto je njen otac Džejmi saopštio da odustaje od zakonskog starateljstva nad njom.

Advokat Džejmija Spirsa podneo je doikumenta u kojima se navodi:

"U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs".

"Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja".

U dokumentu se dalje navodi da bez obzira na zvaničnu titulu, Džejmi Spirs ostaje Britnin otac, koji će je uvek bezuslovno voleti i paziti na interese svoje voljene ćerke.

0 KOMENTARA POŠALJITE KOMENTAR
ON AIR muzika najbolja muzika nedeljom
od 0h do 10h
Last Played On play radio